top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

2 h

Bijuterie și Briz-Briz

Despre acest Curs-Atelier


Așa e Omul. Îi place lui să-și decoreze existența, îmbrăcându-și trupul și casa în haine cât mai frumoase, cu bijuterii cât mai meșteșugărite, cu accesorii și decorațiuni din cele mai deosebite!

La atelierele de bijuterie învățăm să prelucrăm lemnul, să-l pictăm și să-l înzestrăm cu simbolistică personală, inspirați din cunoșințele istoricilor și vracilor, din cărți celtice și dacice și nu-n ultimul rând de sufletul nostru!


Folosim mărgele pentru a accesoriza, piele pentru a îmbina, culoare pentru a personaliza și metalul pentru strălucire!


Zametheea, coordonatoarea atelierului de bijuterie, folosește în mod terapeutic lucrul cu mâinile, pentru depășirea momentelor grele și pentru a da sens existenței. Când gândurile, temerile și toate celelalte cunoștințe ale ei nu o mai ajută să se adune și concentreze, culorile pe lemn, pânză sau sticlă o ajută să de detașeze și să reîncepă procesul de creație de la conexiunea cu materia organică.


Regizor de Teatru, Lucrător de tinere și Artist Plastic, Zametheea a pus prima dată mâna pe pensulă în clasa a 5-a când a pregătit alături de alte 2 colege expoziția și vernisajul „Copiii Salvează Natura”


Acest proiect încă continuă și își propune să le dea celor mici o alternativă creativă și productivă de petrecere a timpului liber, să-i inspire și determine să dea viață și culoare, cu mâinile lor, unor obiecte altfel anoste!

Despre Coordonatorul Atelierului

Zametheea

Zametheea este scriitor, lucrător de tinere, regizor de teatru și antreprenor social! În căutările ei despre teatru și-a adunat cunoștințele din mai multe locuri din țară și din Europa, fiind pasionată de arta stradală, de spectacolul civic și de poezia manifest.

Zam a terminat Regia de Teatru în cadrul universității Babeș-Bolyai, „Facultatea de Teatru și Film”. Este de asemenea Finalistă a Consursului Televizat „Românii au Talent” ediția 12 (2022), Directorul Asociației Societatea Viziunea și a Hub-ului Cultural și Artistic „Atelierele Viziunea”

„Pasiunea pentru crafting am descoperit-o într-o adâncă depresie în care am conștientizat că atunci când mintea nu ne mai funcționează cum trebuie, singurul care ne poate salva este trupul nostru și în mâinile noastre stă capacitatea de a ne pune la treabă și de a transforma orice în ceva mai frumos, mai înălțător. Făcând lucru manual mă bucur de mai mult timp cu familia și prietenii și construiesc alături de cei dragi lucruri minunate care ne ajută să investim în amintiri frumoase și timp de calitate!”

Zametheea
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page