top of page

Preț/Întâlnire

80 lei 800 lei

Durata întâlnire

1 întâlnire 10 întâlniri

Dezvoltare Personală prin Arta Expresiei (13-17 ani)

Despre acest Curs-Atelier

Autodepășește-te! Descoperă-te! Improvizează!


Trăiește intens și distrează-te MAXIM!


Pe parcursul a 2 luni de zile, împreună cu Amalia și Zametheea vei învăța să-ți pui în valoare cele mai ascunse calități și vei descoperi un univers minunat în care prin jocuri de creație poți da viață celor mai năstrușnice idei!


Vă invităm să descoperiți un atelier de dezvoltare personală captivant, realizat prin intermediul artei expresiei, dedicat adolescenților cu vârste între 13 și 17 ani. Acest atelier, desfășurat pe parcursul a 2 luni la Hub-ul Cultural Artistic „Atelierele Viziunea” din Otopeni, este o călătorie în lumea autodescoperirii și creșterii personale, sub îndrumarea a doi artiști excepționali: Amalia Popa și M. Zametheea.


Descriere: Atelierul de dezvoltare personală prin arta expresiei pentru adolescenți, coordonat de Amalia Popa și M. Zametheea, oferă tinerilor ocazia de a explora lumea interioară și de a-și dezvolta abilitățile personale prin intermediul artei expresiei. Pe parcursul a 2 luni, adolescenții vor naviga prin jocuri expresive, reflecții profunde și colaborări creative, într-un mediu sigur și susținător!


Elemente cheie ale atelierului:


1. Conectarea cu Emoțiile prin Explorarea Diverselor Arte: Prin intermediul jocurilor de expresie și a exercițiilor de improvizație, adolescenții vor învăța să-și exploreze și să-și exprime emoțiile într-un mod autentic. Amalia Popa îi va ghida cu delicatețe să se conecteze cu propria lor lume emoțională.

Atelierul îi va încuraja să exploreze diverse forme de expresie artistică, de la arta vizuală, la mișcare fizică, de la tehnici de public speaking, la creația poetică și până la elemente comice de arta stradală. Acest lucru îi va ajuta să își elibereze creativitatea și să descopere noi modalități de a se exprima.


2. Explorarea Identității, Autodescoperire și Redescoperire: Adolescenții vor explora aspecte profunde ale identității lor prin intermediul exercițiilor de scriere și dramatizare a unor situații trăite. Acestea vor încuraja gândirea introspectivă și autodescoperirea.


3. Dezvoltarea Încrederii în Sine: Prin exerciții de prezentări, reflecție și creație, adolescenții vor dobândi încredere în propriile abilități de comunicare și exprimare. Această creștere a încrederii în sine va încuraja vorbitul în public și va influența cursanții să se exprime liber și în alte aspecte ale vieții lor.


4. Mișcare și Detensionare: Atelierul va încuraja mișcarea fizică și detensionarea prin exerciții și jocuri, în care se întrunesc elemente de respirație, ritm, vibrație și multe alte forme de antrenament folosite în mai multe culturi și sporturi. Acest lucru va ajuta la eliberarea stresului și la crearea unei stări de bine generale.


5. Relații Interpersonale și Colaborare: Atelierul va încuraja adolescenții să lucreze împreună în exerciții de expresie și construcție, dezvoltând astfel abilități de comunicare, empatie și colaborare. Aceste abilități sunt esențiale pentru relațiile interpersonale sănătoase.


6. Prezentare și Împărtășire Finală: La finalul celor 2 luni, adolescenții vor avea oportunitatea să își împărtășească experiența și creațiile într-o prezentare finală pentru familiile și prietenii lor. Această prezentare va fi un moment de mândrie și autodepășire.


Întreaga experiență de lucru cu Amalia Popa și M. Zametheea va oferi adolescenților ocazia de a se conecta cu ei înșiși și de a-și dezvolta încrederea și abilitățile personale. Acest atelier nu doar oferă cunoștințe legate de exprimare și autorcunoaștere, ci și creează un spațiu de creștere și transformare interioară, pregătind adolescenții pentru viitor cu încredere și autenticitate.


Ce câștigi?

  • Devi receptiv la stimulii din jur

  • Capeți o atitudine Dinamică și Prezentă

  • Înveți să tratezi situațiile dificile cu inventivitate descoperind soluții simple prin joc

  • Depășești frica de necunoscut și de greșeală - înveți să tratezi viața ca pe un experiment din care ai întotdeauna ceva de învățat!

  • Descoperi cum să te exprime liber și relaxat

  • Deprinzi curajul necesar pentru a ține piept situațiilor sociale dificile

  • Îți fac prieteni cu același interese!


Ce Conține Cursul?


·       Suport de curs în format pdf (pentru părinți)

·       Călătorie ghidată în Hub-ul Cultural Atelierele-Viziunea și activități distractive de introducere în lumea teatrului

·       (Opțional) Ședință Foto profesională a tânărului participant și min 10 fotografii profesionale în format digital (la sfârșitul cursului)

·       10 întâlniri de lucru practic (și posibilitatea de recuperare a maxim 2 ateliere în format on-line)

·       1 suc fresh sau un ceai natural la fiecare întâlnire

·       1 prezentare de absolvire + diplomă de participare
Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa a absolvit Facultatea de Teatru în anul 2016 și Masterul de Arta Actorului la Târgu Mureș în anul 2021, este artist stradal și lucrează cu Teatrul Masca din București încă din anul 2014, din 2019 este actriță și la Teatru Național „Aureliu Manea” din Turda, iar în anul 2021 a absolvit și cursul profesional de Hatha Yoga, acreditat internațional de Yoga Alliance. De asemenea, Amalia a colaborat și cu Opera Comică pentru Copii și cu Teatrul Stela Popescu din București.

Încă din 2016 Amalia a coordonat peste 50 de Ateliere de Artă pentru copii și tineri și a participat ca performer în Festivaluri precum „Ro Theatre Toronto”, Night of Festivals London”, „Roșia Montană Alive”, „Festivalul internațional de Statui Vivante” etc.

Pe lângă activitatea teatrală, Amalia a călătorit în Europa, dar și în America de Sud, împreună cu partenerul său de scenă Felipe Marchant., pentru a desfășura în nenumărate rânduri performance-ul lor de Muzică Chilliană - Amalia Marchant.

Zametheea este Regizor de Teatru (absolvent la Cluj Napoca, Universitatea Babeș Bolyai - 2018), Lucrător de Tineret acreditate de Ministerul Tineretului și Sportului, scriitor și Impresar Artistic la început de drum.
Zametheea este fondatorul Hub-ul Cultural-Artistic „Atelierele Viziunea”, precum și directorul acestei instituții și de asemenea este prima persoana care a ajuns in finala Românii au Talent cu abitilitatea de a compune și de a interpreta poezie sub formă de performance (2022)

Amalia Popa
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page