top of page

Preț/Întâlnire

125 lei 1000 lei

Durata întâlnire

1 întâlnire 8 întâlniri

Muzică și Ritm +6 ani (Chitară)

Despre acest Curs-Atelier

Învață să simți, să trăiești și să te distrezi prin MUZICĂ!


Muzica te ajută să te exteriorizezi, te ajută să arăți și să percepi sentimentele, ea însăși este o terapie atât pentru suflet, cât și pentru minte.


Atelierul de Creativitate Muzicală reprezintă modalitatea de a înțelege muzica la un nivel mai profund, vom antrena mintea prin exerciții de memorie, vom învăța notele și simbolurile muzicale dar și ritmul, vom reuși sa identificăm stilurile muzicale, vom da frâu liber sentimentelor prin muzică, mai exact, vom învăța să simțim. Ne vom distra și vom învăța să lucrăm în echipă și, cel mai important, vom cânta!


Dacă deja copilul tău a studiat un instrument, poate intra direct în formația noastră distractivă de Jam Session. Dacă însă este complet începător, îți recomandăm să-l înscri mai întâi pentru cel puțin un modul la Atelierul de Chitară!


Atelierul de Chitară pentru copii de peste 6 ani este o călătorie muzicală plină de încântare și descoperire. Sub îndrumarea pasionată a Amaliei Popa, copiii vor învăța secretele chitarei și vor începe să dezvolte bazele esențiale pentru a-și exprima creativitatea prin intermediul acestui instrument magic.


Elemente cheie ale atelierului:


1. Inițiere în Tehnica Chitării: Amalia Popa, cu experiența sa în domeniul muzical, va ghida copiii prin primele pași ai chitării, învățându-i cum să țină corect instrumentul, cum să efectueze acorduri simple și să producă sunete melodioase.


2. Explorare Muzicală și Improvizație: Pe lângă învățarea acordurilor, copiii vor avea ocazia să exploreze sunetele, să creeze ritmuri simple și să improvizeze. Acest lucru îi va ajuta să dezvolte o conexiune mai profundă cu muzica și să își lase imaginația să zboare.


3. Dezvoltarea Abilităților Auditive: Atelierul îi va ajuta pe copii să dezvolte abilități auditive sensibile, să recunoască diferite note și să înțeleagă cum se formează diverse acorduri și progresii muzicale.


4. Inspiratie și Creativitate: Amalia Popa va încuraja copiii să își creeze propriile lor cântece și să își exprime sentimentele și gândurile prin intermediul muzicii. Această explorare a creativității îi va ajuta să se descopere pe ei înșiși într-un mod unic.


5. Prezentare și Împărtășire Muzicală: La finalul atelierului, copiii vor putea împărtăși cu bucurie ceea ce au învățat cu familiile și prietenii lor printr-o mică prezentare muzicală. Aceasta va fi o oportunitate de a-și arăta progresele și de a se bucura de realizările lor într-un mod autentic.


Atelierul de Chitară cu Amalia Popa la "Atelierele Viziunea" nu doar îi învață pe copii cum să cânte la chitară, ci îi încurajează să-și exprime creativitatea și să descopere bucuria muzicii. Prin intermediul mâinilor lor și al corzilor chitarei, copiii vor construi conexiuni speciale cu sunetul și vor experimenta frumusețea de a crea propriul lor univers muzical.


Ce conține cursul?

·       Suport de curs în format pdf

·       Călătorie ghidată în Hub-ul Cultural Atelierele-Viziunea

·       8 întâlniri de lucru practic la chitară

- Linkuri care să-l inspire pe cursant și să-l ajute să studieze și acasă

·       1 recital al absolventului în cadrul unuia dintre evenimentele noastre și o diplomă de absolvire
Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa a absolvit Facultatea de Teatru în anul 2016 și Masterul de Arta Actorului la Târgu Mureș în anul 2021, este artist stradal și lucrează cu Teatrul Masca din București încă din anul 2014, din 2019 este actriță și la Teatru Național „Aureliu Manea” din Turda, iar în anul 2021 a absolvit și cursul profesional de Hatha Yoga, acreditat internațional de Yoga Alliance. De asemenea, Amalia a colaborat și cu Opera Comică pentru Copii și cu Teatrul Stela Popescu din București.

Încă din 2016 Amalia a coordonat peste 50 de Ateliere de Artă pentru copii și tineri și a participat ca performer în Festivaluri precum „Ro Theatre Toronto”, Night of Festivals London”, „Roșia Montană Alive”, „Festivalul internațional de Statui Vivante” etc.

Pe lângă activitatea teatrală, Amalia a călătorit în Europa, dar și în America de Sud, împreună cu partenerul său de scenă Felipe Marchant., pentru a desfășura în nenumărate rânduri performance-ul lor de Muzică Chilliană - Amalia Marchant.

Amalia lucrează la acest atelier împreună cu Bianca Bercescu(cântăreață), Zametheea(regizor) și Felipe Marchant(muzician).

Amalia Popa
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page