top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

1 h 30 min

Muzică și Ritm (5-12 ani)

Despre acest Curs-Atelier

Învață să simți, să trăiești și să te distrezi prin MUZICĂ!


Atelierul de Creativitate Muzicală reprezintă modalitatea de a înțelege muzica la un nivel mai profund, vom antrena mintea prin exerciții de memorie, vom învăța notele și simbolurile muzicale dar și ritmul, vom reuși sa identificăm stilurile muzicale, vom da frâu liber sentimentelor prin muzică, mai exact, vom învăța să simțim. Ne vom distra și vom învăța să lucrăm în echipă și, cel mai important, vom cânta!


Muzica te ajută să te exteriorizezi, te ajută să arăți și să percepi sentimentele, ea însăși este o terapie atât pentru suflet cât și pentru minte. Noi ne vom distra, ne vom deconecta, vom cânta și dansa! Îl așteptăm și pe copilașul tău în această lume a simțurilor!


Atelierul are loc:

Joi de la ora 18-19:30

Sâmbătă de la ora 12-13:30


Cursanții vor veni la acest Atelier îmbrăcați lejer, iar în sală este indicat să se descalțe👨‍👨‍👧‍👦Ceaiul e din partea casei!


Modulele au în general 6-12 întâlniri de jocuri, antrenament și construcție.

Prețul unui modul integral este de 800 lei/12 întâlniri

Modulul poate fi achitat în 2 rate a câte 400 lei fiecare.

Prețul pentru ședințele de probă este 70 lei.


Modulele se finalizează cu un mic spectacol prin care marcăm evoluția și rezultatele fiecărui participant.


IMPORTANT!


Urmărim să oferim o experiență în care cel mic se va deconecta de toate problemele din jur, însă se va conecta cu însăși muzica și cu ceilalți participanti la acest atelier.

Este un spatiu deschis, unde încurajăm comunicarea, exprimarea și dezvoltăm simțuri. Pe măsură ce timpul trece, ne vom putea bucura împreună de dezvoltarea copiilor și vom organiza spectacole, unde aceștia să poată învăța să simtă emoția, bucuria și apartenența unui grup.


Urmărim să învățăm participanții ce înseamnă importanța unei echipe, a perseverenței și a finalizării lucrurilor pe care le începem, motiv pentru care vă rugăm să îi încurajați pe participanți să vină la TOATE întâlnirile la care s-au înscris, fără excepții (altele decât cele pe caz de boală), pentru a ne ajuta să-i învățăm disciplina continuității, apartenența la comunitate și atingerea obiectivelor propuse!


Înscrierile se realizează prin formularul de mai jos, telefonic sau prin whatsapp la nr. 0784948632, trimițând numele cursantului, data nașterii acestuia și numele atelierului la care doriți să participați.


Dacă este deschisă perioada de înscrieri, după ce veți realiza plata, veți fi adăugați pe grupul de discuții al grupei, urmând să confirmați prezența înainte de fiecare întâlnire.


Dacă în perioada respectivă nu se pot face înscrieri, veți fi adăugat pe lista de așteptare urmând să fiți contactați imediat ce o nouă grupă urmează să-și înceapă activitatea!

Despre Coordonatorul Atelierului

Bianca Bercescu

Sunt Bianca Bercescu, iar muzica este pasiunea mea de-o viață!

Am intrat în această frumoasă lume artistică la vârsta de 4 ani, alături de corul de copii Rainbow Kids, fiind alături de ei aproape 10 ani. Am învățat tehnicile muzicale, am făcut canto și cel mai important, mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și de gestionare a emoților.

Am participat la o muțime de festivaluri naționale, printre care și Mamaia Copiilor și Cerbul de Aur unde am performat atât în reprezentații solo, cât și împreună cu echipa mea!

Am lucrat cu compozitorul Dan Dimitriu, dirijor al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, având ocazia împreună cu grupul de copii din care făceam parte să realizăm momente muzicale cu deosebite, împreună cu actori români renumiți!

Deși în prezent activitatea mea principală are un domeniu cu totul diferit, pasiunea mea pentru muzică este ceea ce-mi dă energie și vitalitate! Prin aceste ateliere am ocazia să împărtășesc pasiunea mea pentru muzică și să-i inspir pe cei mici să folosească arta muzicală ca pe un aliat pe drumul vieții lor, indiferent ce carieră vor decide să aleagă!

Sunt o persoană dedicată, eman bucurie și iubesc oamenii! Îmi doresca ca alături și împreună cu cei mici să contruiesc spectacole deosebite prin care să arătăm spectatorilor noștri cât de importantă este muzica în crearea unei atmosfere de excepție!

Bianca Bercescu
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page