top of page

Preț/Întâlnire

80 lei 800 lei

Durata întâlnire

1 întâlnire 10 Întâlniri

Antrenament pentru Mobilitate și Întreținere Corporală (Pilates, Yoga, Expresie Corporală și Ecstatic Dance )

Despre acest Curs-Atelier

La Atelierele Viziunea căutăm să învățăm (sau să reînvățăm) să ne folosim creativitatea în viața noastră de zi cu zi, într-o grămadă de activități pe care le putem transforma din lucruri banale, în momente de bucurie, descoperire și împlinire!


În cadrul acestui curs vă prezentăm cum putem să fim inovativi în spor, în mișcarea fizică, în activitățile menite să aducă sănătate trupului nostru pe care îl lăsăm de multe ori neglijat...


Vom explora tehnici de antrenament folosite în diverse culturi și sporturi pentru a consolida starea de bine a practicanților, pentru a-i ajuta să se mențină fizic și psihic, întărind dorința de perseverență și consolidând rezultatele dorite!


Cele 4 tehnici principale de la care pornim vor fi îmbinate într-un mod extraordinar și ne vor ajuta să găsim forma în care ne place cel mai mult să ne mișcăm. Acest atelier este mai mult decât un curs, este o întâlnire între oameni care își dau seama cât de importantă este mișcarea în viața noastră de zi cu zi și care caută metode cât mai naturale de a îmbina utilul cu plăcutul!


  • Yoga înseamnă “a uni” și este o practică cunoscută de mii de ani, aducând nenumărate beneficii sănătății fizice, prin controlul greutății, tonifiere, îmbunătățirea digestiei, creșterea sistemului imunitar, echilibru, flexibilitatate și nu numai, dar mai ales a sănătății mentale.

În era în care trăim, stresul și anxietatea sunt principalele cauze ale afecțiunilor.


  • Pilatesul aduce în prim-plan conexiunea dintre respirație și mișcare, oferindu-ne oportunitatea de a ne descoperi puterea interioară și de a îmbunătăți flexibilitatea și postura. Într-o lume agitată, sesiunile de Pilates devin o insulă de liniște și conștientizare, unde ne îndreptăm atenția către propriul corp, ascultându-l și întărindu-l cu delicatețe și precizie.


  • Ecstatic Dance este mai mult decât un simplu dans - este o meditație în mișcare, o călătorie către autenticitate și către redescoperirea conexiunii noastre profunde cu viața și cu ceilalți. Un dans liber și autentic în care ritmul muzicii devine ghidul nostru către explorarea adâncă a sinelui.În acest spațiu al non-judecății și al exprimării neîngrădite, ne eliberăm de constrângerile sociale și ne lăsăm purtați de fluxul emoțiilor și energiilor noastre interioare.


  • Expresia corporală este o artă a sincerității. Fiecare gest, fiecare arc al brațului sau rostire a privirii devin o poveste despre cine suntem și cum ne percepem lumea în jurul nostru. Prin intermediul expresiei corporale, tăcerea devine o compoziție muzicală, iar fiecare pas devine o coregrafie a emoțiilor noastre. Ne eliberăm de limitele verbale și lăsăm corpul să vorbească, să se manifeste și să creeze, dezvăluind în mod autentic ceea ce este adânc în noi.


Atelierul este dedicat adulților și se va desfășura în aer liber, concomitent de fiecare dată cu un atelier dedicat copiilor(dar într-un spațiu diferit),astfel încât, persoanele care doresc să vină, să se poată antrena în același timp cu tânăra generație!


La atelier vă invităm să veniți în haine comode și să aduceți cu voi fie o salteluță de gimnastică sau un izopren, fie un prosop mare.


Cursul se desfășoară pe perioada lunilor septembrie-octombrie-noiembrie


Ce conține cursul?

·       Suport de curs în format pdf

·       10 întâlniri de lucru practic (și posibilitatea de recuperare a maxim 2 ateliere în format on-line)

·       un ceai natural verde cu ghimbir, lămâie și gheață la fiecare întâlnire

·       degustări de licori sănătoase preparate pe loc și discuții despre rețete și ingrediente
Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa este instructor de Yoga certificat de International Yoga Alliance 200H.
În 2016 a absolvit Facultatea de Arte, Secția Actorie și în 2021 un Master în Arta Actorului. Tot atunci pleacă într-o călătorie în Europa și America de Sud, într-un schimb de experiență muzicală, realizând spectacole și concerte și nu în ultimul rând, fiind trainer și instructor de Yoga Hatha, Yin, Nidra, Anusara, AcroYoga ș.a.

În prezent, Amalia s-a întors în țară și intenționează să împărtășească din experiențele și cunoștințele adunate de-a lungul timpului cu cei dornici să cunoască și să descopere o altfel de călătorie, una interioară, prin conectarea minții și a corpului în tonul inimii.

Amalia Popa
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page