top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

2 h

Teatru Adolescenți (9-14 ani)

Despre acest Curs-Atelier

Vrei să faci față mai ușor vieții de adolescent, să-ți exprimi mai bine ideile, să-ți gestionezi mai bine emoțiile și să îți descoperi calitățile?

Ai găsit locul potrivit!


Pe parcursul unui modul de teatru vei învăța mai multe despre oameni și povești, vei dezbate subiecte interesante pentru tine și vei descoperi un univers minunat în care prin jocuri de creație poți da viață celor mai năstrușnice idei!


Alături de noi vei învăța cum să contruiești un personaj, cum poți transmite mesaje și idei fără să scoți un cuvânt, cum să pălăvrăgești cu sens și câte și mai câte despre tine și despre ceilalți! Viața e prea scurtă ca să o petreci lipsit de aceste cunoștințe înălțătoare pe care ți le aduce lumea teatrului!


Atelierul are loc:

Duminica de la ora 16-18


Pe parcursul atelierului de Teatru, adolescenții vor descoperi un pic din ce se întâmplă în culise, cum sunt văzute din exterior gesturile și ideile lor și cum pot exprima mai bine ceea ce simt și cred. Prin tehnici teatrale adaptate pentru vârsta lor, ei vor descoperi și felul în care emoțiile și informațiile îi modifică, dar și despre IMPORVIZAȚIE. Astfel, cu trecerea timpului ei reușesc să se simtă mai liberi și încrezători și învață cum să construiască momente frumoase alături de o echipe noi😊.


Teatru dezvoltă expresia, disciplina, încrederea, memoria, lucrul în echipă și individual.


🃏Exercițiile de creativitate dezvoltă imaginația și materializarea ideilor creative


Cursanții vor veni la acest Ateliere îmbrăcați lejer, iar în sală este indicat să se descalțe👨‍👨‍👧‍👦Ceaiul e din partea casei!


Modulele au în general 10 întâlniri de jocuri, antrenament și construcție.


Prețul unui modul integral este de 600 lei/10 întâlniri.

Modulul poate fi achitat în 2 rate a câte 325 lei fiecare.

Prețul pentru ședințele de probă este 70 lei.


Modulele se finalizează cu un mic spectacol prin care marcăm evoluția și rezultatele fiecărui participant.

Textul și scenariul fiecărui modul este unic și realizat de echipa noastră de profesioniști în domeniu, în funcție de componența grupei și personalitățile cursanților.
FOARTE IMPORTANT!


Urmărim să învățăm adolescenții ce înseamnă importanța unei echipe, a perseverenței și a finalizării lucrurilor pe care le începem, motiv pentru care vă rugăm să ăi încurajați pe participanță să vină la TOATE întâlnirile la care s-au înscris, fără excepții (altele decât cele pe caz de boală), pentru a ne ajuta să-i învățăm disciplina continuității, apartenența la comunitate și atingerea obiectivelor propuse!


Înscrierile se realizează telefonic sau prin whatsapp la nr. 0784948632, trimițând numele cursantului, data nașterii acestuia și numele atelierului la care doriți să participați.

Dacă este deschisă perioada de înscrieri, după ce veți realiza plata, veți fi adăugați pe grupul de discuții al grupei, urmând să confirmați prezența înainte de fiecare întâlnire.

Dacă în perioada respectivă nu se pot face înscrieri, veți fi adăugat pe lista de așteptare urmând să fiți contactați imediat ce o nouă grupă urmează să-și înceapă activitatea!


Despre Coordonatorul Atelierului

George Olar

„Salut. Mă numesc Olar George și sunt un tânăr artist de 25 de ani născut și crescut la Baia Mare, după care școlit la Facultatea de Teatru și Film la Cluj Napoca.

Sunt actor și dansator (dansActor) care activează în prezent în București pe mai multe șcene și în mai multe cadre. Dragostea pentru teatru s-a materializat de mic copil și a crescut ușor în anii care au urmat. De la primul spectacol în școala primară, la trupa de teatru din liceu, la facultate și până în prezent am trecut prin multe schimbari din care am învățat și m-am dezvoltat.

Poate te întrebi ce am realizat și ce am făcut până acum?
Ei bine... Am început să joc încă din facultate în compania unor nume uriașe, cum ar fi Maia Morgestern.

Am jucat sub bagheta unora dintre cei mai buni și cunoscuți regizori de teatru și coregrafi din România: Mihai Măniuțiu, Radu Afrim, Gigi Căciuleanu și Andreea Gavriliu.
Având în vedere că am să lucrezi cu copii, fiți fără grijă dragi părinți, am învățat cum să lucrez și să mă descurc cu copii datorită experienței de 9 ani în slujba educării generațiilor noi. Am predat cursuri de dans, am organizat evenimente, jucat și regizat piese de teatru pentru copii plus tabere de vara bazate pe dezvoltarea personală prin improvizație.”

George Olar
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page