top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

1 h 30 min

Teatru Liceeni (15-17 ani)

Despre acest Curs-Atelier

Autodepășește-te! Descoperă-te! Improvizează!


Trăiește intens și distrează-te MAXIM!


Pe parcursul a 2 luni de zile, împreună cu George Olar - actor și coregraf - vei învăța să-ți pui în valoare cele mai ascunse calități și vei descoperi un univers minunat în care prin jocuri de creație poți da viață celor mai năstrușnice idei!


Vei învăța cum să contruiești un personaj, cum poți transmite mesaje și idei fără să scoți un cuvânt, cum să pălăvrăgești cu sens și câte și mai câte despre tine și despre ceilalți! Viața e prea scurtă ca să o petreci lipsit de aceste cunoștințe înălțătoare pe care ți le aduce lumea teatrului! Dacă faci față provocării, George își caută aliați cu care să participe la concursuri și festivaluri, deci ia-o ca pe o oportunitate care-ți poate aduce în viitor satisfacții încă nebănuite!


Nu mai sta pe gânduri!


Vei avea șansa să întâlnești pe parcursul perioadei de pregătire și regizori, scenariști și dansatori profesioniști, toți venind în întâmpinarea ta spre a te inspira și pregăti!


Atelierul are loc în fiecare duminică, iar în data de 11 iunie - va avea loc și spectacolul de absolvire, astfel încât.. Autodepășește-te! Descoperă-te! Improvizează! Trăiește intens și distrează-te MAXIM!


  • Devi receptiv la stimulii din jur

  • Capeți o atitudine Dinamică și Prezentă

  • Înveți să tratezi situațiile dificile cu inventivitate descoperind soluții simple prin joc

  • Depășești frica de necunoscut și de greșeală - înveți să tratezi viața ca pe un experiment din care ai întotdeauna ceva de învățat!

  • Descoperi cum să te exprime liber și relaxat

  • Deprinzi curajul necesar pentru a ține piept situațiilor sociale dificile

  • Îți fac prieteni cu același interese!

Despre Coordonatorul Atelierului

George Olar

„Salut. Mă numesc Olar George și sunt un tânăr artist de 25 de ani născut și crescut la Baia Mare, după care școlit la Facultatea de Teatru și Film la Cluj Napoca.

Sunt actor și dansator (dansActor) care activează în prezent în București pe mai multe șcene și în mai multe cadre. Dragostea pentru teatru s-a materializat de mic copil și a crescut ușor în anii care au urmat. De la primul spectacol în școala primară, la trupa de teatru din liceu, la facultate și până în prezent am trecut prin multe schimbari din care am învățat și m-am dezvoltat.

Poate te întrebi ce am realizat și ce am făcut până acum?
Ei bine... Am început să joc încă din facultate în compania unor nume uriașe, cum ar fi Maia Morgestern.

Am jucat sub bagheta unora dintre cei mai buni și cunoscuți regizori de teatru și coregrafi din România: Mihai Măniuțiu, Radu Afrim, Gigi Căciuleanu și Andreea Gavriliu.
Având în vedere că am să lucrezi cu copii, fiți fără grijă dragi părinți, am învățat cum să lucrez și să mă descurc cu copii datorită experienței de 9 ani în slujba educării generațiilor noi. Am predat cursuri de dans, am organizat evenimente, jucat și regizat piese de teatru pentru copii plus tabere de vara bazate pe dezvoltarea personală prin improvizație.”

George Olar
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page