top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

1 h 30 min

Yoga

Despre acest Curs-Atelier

Creativitatea este unul dintre principalele lucruri care-l caracterizează pe om, însă de multe ori nu știm cum să o abordăm, ne simțim stângaci sau pur și simplu nu suntem inspirați!


La Atelierele Viziunea căutăm să învățăm (sau să reînvățăm) să ne folosim creativitatea în viața noastră de zi cu zi, într-o grămadă de activități pe care le putem transforma din lucruri banale, în momente de bucurie, descoperire și împlinire!


Astăzi, vă prezentăm cum putem să fim inovativi în spor, în mișcarea fizică, în activitățile menite să aducă sănătate trupului nostru pe care îl lăsăm de multe ori neglijat...


Yoga înseamnă “a uni” și este o practică cunoscută de mii de ani, aducând nenumărate beneficii sănătății fizice, prin controlul greutății, tonifiere, îmbunătățirea digestiei, creșterea sistemului imunitar, echilibru, flexibilitatate și nu numai, dar mai ales a sănătății mentale.

În era în care trăim, stresul și anxietatea sunt principalele cauze ale afecțiunilor.


Cum reducem stresul? Respirăm. Ne relaxăm trupul și liniștim mintea. E poate unul din cele mai dificile lucruri în ziua de astăzi, dar putem folosi instrumente precum Exercițiile de Respirație, meditația ghidată și Instrucțiunile din Yoga pentru a învăța și, treptat, pentru a le introduce în rutina noastră zilnică.


E nevoie de o conștientizare a faptului că suntem toți conectați și că ne putem îmbunătăți stilul de viață oricând! Te Invit la Atelierele mele de Yoga și Respirație Conștientă unde vom explora împreună limitele corpului și minții nestatornice, apelând la cea mai veche îndeletnicire umană-respirația.


Atelierul este dedicat adulților și se va desfășura în aer liber, concomitent de fiecare dată cu un atelier dedicat copiilor(dar într-un spațiu diferit),astfel încât, persoanele care doresc să vină, să se poată antrena în același timp cu tânăra generație!


Programul Atelierului:

Marți de la 16:30 și de la 18 - concomitent cu Balet și Dansuri (3-8 ani)

Sâmbătă de la 10 - concomitent cu Pictură (5-15 ani)


Costul unui atelier este de 70 lei întâlnire sau 400 lei/6 întâlniri.


La atelier vă invităm să veniți în haine comode și să aduceți cu voi fie o salteluță de gimnastică sau un izopren, fie un prosop mare.


Pentru înscriere vă invităm să ne scrieți pe whatsapp la 0784948632 și să ne vizitați site-ul www.viziunea.ro!

Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa este instructor de Yoga certificat de International Yoga Alliance 200H. În 2016 a absolvit Facultatea de Arte, Secția Actorie și în 2021 un Master în Arta Actorului. Tot atunci pleacă într-o călătorie în Europa și America de Sud, făcând voluntariat, spectacole stradale, concerte și nu în ultimul rând, fiind trainer și instructor de Yoga Hatha, Yin, Nidra, Anusara, AcroYoga ș.a.
În prezent, Amalia s-a întors în țară și intenționează să împărtășească din experiențele și cunoștințele adunate de-a lungul timpului cu cei dornici să cunoască și să descopere o altfel de călătorie, una interioară, prin conectarea minții și a corpului în tonul inimii.

Amalia Popa
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page