top of page

Dezvoltare Prin Teatru - 10-14 ani - Trupă

450 lei / 5 întâlniri

100 min

Despre Curs:

Nu e așa de ușor să fii adolescent într-o lume în care mai toți oamenii sunt cu ochii în device-uri și șe grăbesc să ajungă undeva. Să te descoperi, să pui întrebări, să explorezi, să faci lucruri neobișnuite, să trăiești aventuri, toate acestea fac parte din universul nemărginit al copilăriei, al bunei, normalei și sănătoasei dezvoltări.


Imaginația, poate cea mai importantă resursă a fiecăruia dintre noi, precum și motivația, cel mai aprig motor al reușitei, sunt două elemente indispensabile în conturarea unui caracter puternic și descurcăreț! Dar ele nu se antrenează singure, ci au nevoie de contexte și exerciții prin care să se dezvolte.

Vă invităm, așadar, într-un laborator de dezvoltare personală prin teatru, în cadrul căruia fiecare participant va putea să-și hrănească curiozitățile, să-și pună în aplicare ideile năstrușnice și să-și găsească companioni de amuzament și învățare!


Descoperă lumea fascinantă a teatrului, unde fiecare tânăr își poate explora și exprima emoțiile prin joacă și creativitate!


Cursul nostru este conceput special pentru a încuraja dezvoltarea emoțională, creativitatea și încrederea în sine a cursanților, într-un mediu plin de distracție și sprijin.


Ce oferim:


• Aventuri Teatrale: Prin exerciții de improvizație, povestire și dramatizare, copiii vor învăța să se exprime liber și să exploreze diverse roluri, stimulându-le imaginația și creativitatea.


• Dezvoltare Emoțională: Ne concentrăm pe recunoașterea și exprimarea emoțiilor, oferind copiilor uneltele necesare pentru a naviga complexitatea emoțională a vieții reale, într-un mod pozitiv și constructiv.


• Distracție și Recreere: Creăm un spațiu sigur și încurajator unde copiii pot interacționa, juca și râde împreună, consolidând legături de prietenie și colaborare.


• Prezentări Creative: La finalul cursului, micii noștri actori vor avea ocazia să își demonstreze talentul și progresul într-o prezentare teatrală plină de culoare, destinată familiei și prietenilor


Atelierul se va desfășura Duminica

Grupa Commedia (10-13 ani) - 16:15-17:50

pe str. Belgrad 32A

- ATELIERELE VIZIUNEA


MODULUL I - 31.03-28.04.2024 (5 SĂPTĂMÂNI)

COST: 450 LEI - ACHITABIL INTEGRAL PÂNĂ LA DATA ÎNCEPERII CURSULUI

(AVANS 200 LEI - până la data de 20.03.2024)

 (FINALIZARE ÎNAINTEA VACANȚEI DE PAȘTE)


MODULUL II - 12 MAI-23 IUNIE (7 SPĂTĂMÂNI)

COST: 600 LEI - ACHITABIL INTEGRAL PÂNĂ LA DATA ÎNCEPERII CURSULUI

(AVANS 250 LEI -până la data de 1.05.2024)

(FINALIZARE ÎNAINTEA VACANȚEI DE VARĂ)


NU este obligatorie participarea la ambele module.


Sună-ne pentru detalii sau înscrie-te acum completând formularul de mai jos!

0784948632 (07VIZIUNEA)


Formular de înscriere:
Încarcă CI
încarcă fotgrafie

Mulțumim pentru interesul acordat activității noastre! Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru validarea înscrierii.

bottom of page