top of page

Up-Grade your Move

Abonament

75 min

Despre Curs:

Cu siguranță ai fost pus în situații în care trebuia să dansezi și poate nu te-ai simțit în cea mai bună formă. Sau îți place să dansezi, dar n-ar strica să faci din asta un obicei sau să mai înveți niște mișcări noi! Ai ajuns la locul potrivit! Ia-ți prietenii, partenerul sau vino de unul singur și hai să descoperi cei mai faini pași care te vor face stăpân pe tine și pe ceea ce vrei să exprimi!


Cursul/Training-ul nostru îmbină bucuria mișcării cu explorarea expresivității personale.


În cadrul acestui curs, participanții vor descoperi nu doar pași și coregrafii diverse, ci și cum dansul poate fi o formă de exprimare liberă a sentimentelor și energiei. Prin dans, oamenii își dezvoltă nu doar abilitățile fizice - coordonarea, agilitatea, echilibrul - dar și încrederea în sine, creativitatea și inteligența emoțională.


Dansul, ca sport, oferă beneficii multiple: îmbunătățește sănătatea cardiovasculară, tonifică musculatura și crește flexibilitatea. În plus, participarea regulată la cursuri de dans stimulează memoria, atenția și concentrarea, fiind un exercițiu excelent atât pentru corp, cât și pentru minte.


Dar “Up-Grade you Move” merge și mai departe, oferind participanților un spațiu sigur și încurajator în care să își exploreze și să își exprime emoțiile și ideile prin mișcare, să interacționeze social și să își formeze prietenii. Training-ul nostru este mai mult decât o lecție de dans; este o călătorie creativă care îi ajută pe oameni să își descopere și să își valorifice potențialul interior, să învețe despre ei înșiși și despre ceilalți într-un mod distractiv și plin de energie.


Fiecare sesiune este proiectată să inspire bucurie, să încurajeze explorarea creativă și să cultive o pasiune pentru mișcare, toate acestea contribuind la dezvoltarea armonioasă a individului, atât fizic, cât și spiritual. Înscrieți-vă la acest curs și permiteți-vă să vă alăturați unei aventuri pline de ritm, culoare și emoție!


  Atelierul se va desfășura Duminica

Grupa UP Move (tineri adulți) - 18-19:15

pe str. Belgrad 32A

- ATELIERELE VIZIUNEA


MODULUL I - 7.04-28.04.2024 (4 SĂPTĂMÂNI)

COST: 200 LEI (4 întâlniri)

Antrenament de probă: 60 lei (iar dacă vii cu un prieten plătiți jumate jumate)MODULUL II - 12 MAI-23 IUNIE (7 SPĂTĂMÂNI)

COST: 300 LEI - 7 întâlniri

Antrenament de probă: 60 lei (iar dacă vii cu un prieten plătiți jumate jumate)


NU este obligatorie participarea la ambele module.


Antrenamentul este coordonat de George Olar - Actor, Coregraf, Dansator - antrenor de teatru, dezvoltare personală, expresivitate prin mișcare și dans


Sună-ne pentru detalii sau înscrie-te acum completând formularul de mai jos!

0784948632 (07VIZIUNE

Formular de înscriere:
Încarcă CI
încarcă fotgrafie

Mulțumim pentru interesul acordat activității noastre! Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru validarea înscrierii.

bottom of page