top of page
Poster Popânzoc Comics.png

Grădina „Popânzoc”

Dacă ești în căutarea unei oaze de liniște și bună dispoziție, unde să te bucuri de un suc rece, de o carte bună, de un spectacol de teatru sau de o discuție lucrativă alături de câțiva colegi, ori de un grătar alături de familie și prieteni...Ai găsit locul potrivit! 

Grădina Popânzoc a luat naștere atunci când mai mulți tineri și-au adunat forțele și au început să construiască la visul lor de a exista și în Otopeni, un spațiu viu, fresh și antrenant de a-și petrece timpul liber într-un mod constructiv!

 

Acest plan a fost adus la realitate și astfel, acest loc există acum ca o grădină de vară comunitară, în care oamenii vin și își petrec timpul în moduri deosebite! Majoritatea oamenilor vin aici pentru a repetata la spectacole de teatru, pentru a lucra în aer liber, pentru a bea un fresh de fructe răcoritoare sau pur și simplu pentru a socializa cu cei dragi într-un spațiu feeric și boem!

 

Grădina este conectată cu Hub-ul Atelierele Viziunea, unde poți participa la cursuri și proiecte de artă."

Poster Popânzoc Comics (2).png

Despre Meniu

Fresh Breakfast sau Mic Dejun Fresh Popânzocic

 

Smoothie/Fresh

Expresso/Cappucino/Ceai/Cacao

Gustare (Biscuiți de Ovăz/Nuci și Fructe Confiate)

 

Încearcă un mic dejun cu adevărat deosebit! Hrănitor, Revigorant, Fresh și Sănătos, începutul dimineții în Popânzoc este de fiecare dată memorabil!

Într-o atmosferă relaxantă, printre frunzele copacilor, la barul de plajă urbană te vei simți exact ca pe malul mării, la un țărm pe care abia ce ai acostat.

 

Te vei hrăni frugal ca un călător pe o insulă exotică, dar sățios cât pentru ca în prima jumătate a zilei să nu simți nevoia de nimic mai mult!

 

Te servim și la fereastra mașinii, pentru comenzi mari îți livrăm și la servici sau la liceu, dar te invităm sincer să încerci experiența micdejunării în grădiniă, pentru că merită, pentru că meriți!

meniu mic dejun.png

Băuturi Revigorante

 

Preparăm băuturi Fresh, realizate pe loc din fructe proaspete, plante aromatice, siropuri de fructe, ceaiuri și compoturi reci!

Credem că pentru un stil de viață care să ne ajute să ne îndeplinim visurile este absolut necesar să introducem în alimentația noastră zilnică sucurile de fructe proaspete, precum și nucile, considerând că aceste minunate alimente întrețin tinerețea și sănătatea holistică.

 

Gusturile în Grădina Popânzoc sunt revigorante și ieșite din comun! Sunt hrănitoare și surprinzătoare!

 

Dă-ți voie să ieși din cotidian! Vino!

 

Printre preparatele deosebite pe bază de cafea pe care le servim, se înumără și cafeaua cu sirop de zmeură și alune.

 

În fiecare zi poți găsi preparate noi în Grădina Popânzoc!

 

Întreabă-ne la telefon ce servim azi, iar pentru a afla mai multe, ne poți urmări pe pagina de Instagram Gradina.Popanzoc

Meniu cu Poveste (1).png

Yoga în Popânzoc!

cu Amaliaaa.Popa

Dragi prieteni

Suntem bucuroși să vă invităm la un curs de yoga inedit și revitalizant, care vă va aduce o experiență minunată și plină de avantaje pentru corp și minte!

Beneficiile practicii yoga sunt nenumărate!

Reduce Stresul și Anxietatea

Întărește Sistemul Osos și Muscular

Ajută Sistemul Circulator și Cardiovascular

 Îmbunătățește Sistemul Imunitar

Crește flexibilitatea

Echilibrează corpul și mintea

Ajută Sistemul Respirator

 Redă energia și vitalitatea

și multe altele.

O practică regulată vă va aduce armonie interioară

și un sentiment general de bine.

Și ca să vă motivăm să începeți această călătorie a redescoperirii sinelui și a echilibrului, oferim primul curs GRATUIT pentru toți cei care vor distribui această postare și se vor înscrie la curs. Astfel, puteți împărtăși această experiență unică cu prietenii voștri dragi, bucurându-vă de prima experiență gratuit!

Așadar, vă așteptăm cu drag la cursul nostru de yoga pentru a reconecta mintea la corp și la suflet.

Instructor acreditat Hatha Yoga 200H Yoga Alliance: Amalia Popa

Înscrieri la telefon: +40784948632

Cu drag,

Echipa Atelierele Viziunea Otopeni

7dd52b84-ce74-44df-b37f-70a90b3cdf83.jpeg
yoga gratuită (1).png

Pune o întrebare :)

Ce dorești, ce te nelămurește?

Thanks for submitting!

bottom of page