top of page

Page Title

Termeni și condiții

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Informatii generale

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei.

Informatii legale

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Legea Nr. 365/2002, privind comertul electronic, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicata in Monitorul Oficial Nr. 560/2000;
Ordonanta Nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
Ordonanta Nr. 130/2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
S.C. Furnizorii de Vise S.R.L, deținător al www.viziunea.ro, isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea româna. In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare, S.C. Furnizorii de Vise S.R.L. va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.viziunea.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. Furnizorii de Vise S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de S.C. Furnizorii de Vise S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datele de identificare ale www.viziunea.ro sunt următoarele:
Firmă: S.C. Furnizorii de Vise S.R.L
Sediu profesional: Jud. Ilfov, Loc. Otopeni, Str. Belgrad, Nr. 32A, Parter

Cod unic de înregistrare: 45053412

Reprezentant: Zamfir Maria Alexandra
Telefon: 0784-948/632 ; atelierele.viziunea@gmail.com

bottom of page