top of page
20220907_174849_edited_edited.jpg

La società della visione

Comunità di movimento, arti e mestieri

Otopeni, Romania

Una comunità di creatori

Siamo qui per soddisfare il tuo bisogno di essere creativo.

Siamo qui per darti gli strumenti attraverso i quali puoi scoprire le tue abilità e siamo pronti a guidarti nell'apprendimento di nuove abilità.

Siamo convinti che una nuova società possa essere costruita in modo molto più bello se si basa sulla disciplina fisica, mentale ed emotiva e sul piacere di vivere. Amarsi, rispettarsi e superare se stessi, così come per gli altri, sentendosi bene nella propria pelle.

Non siamo una setta, ma crediamo che l'arte guarisca, e se preghi per la bellezza e la bontà, attraverso l'arte e la creatività puoi diventare una persona migliore,

L'uomo nella sua forma migliore!

Copy of facilități taxihostel.jpg
Copy of facilități taxihostel (1).jpg
Copy of facilități taxihostel (4).jpg
Copy of facilități taxihostel (3).jpg

De ce? (Cursuri/Ateliere)

Pentru că omul care își cunoaște și iubește corpul, iubește și viața. Iar iubirea este cea care nu ne lasă să trecem indiferenți pe lângă nedreptate. Astfel că iubind viața, vom contribui fără să ne dăm seama și la o lume mai bună!

De ce? (evenimente)

Pentru că omului căruia îi este hrănită nevoia de exprimare și nevoia apartenență, i se deschide și dorința de a deveni mai bun, de a se autoimpulsiona, de a impresiona prin calitatea sa, dar și înțelegerea că oamenii pot construi mai ușor împreună. Iar omul ce-a înțeles și a prins gustul armoniei de grup, va căuta toată viața să întregească și să mențină această armonie!

Copy of facilități taxihostel (2).jpg

De ce? (legi)

Pentru că într-un sistem democratic normal orice problemă întâmpinată de cetățeni este analizată de comunitate și însoțită de o soluție propusă conducătorilor/legiuitorilor. 
Sistemul și legile unui stat sunt create de oameni, de cetățeni care își trimit reprezentanți în funcții de conducere pentru a veghea la implementarea acestora. 
Soluțiile/Legile nu vin singure, noi, cei direct afectați de ele trebuie să le determinăm.

Detașează-te de „nu se vrea”!

NOI VREM!

Însă, procesul de implementare a oricărei idei este anevoios și durează.

În imaginație putem crea imaginea unei idei în câteva clipe, însă în viața reală ne poate lua și ani ca să o putem materializa.

Istoria ne-a arătat că nimic nu este imposibil și că pe măsură ce mai mulți oameni au început să creadă într-o idee, să o vadă în moduri asemănătoare la nivelul imaginației, aceasta a reușit a fi adusă la înfăptuire mai repede.

Intră ACUM în comunitatea de susținători ai mișcării!

Informazioni sui workshop sulla visione

Vision Workshops è un complesso culturale situato in Belgrado Street 32A (piano terra) ed è composto da:

  1. Laboratorio di produzione (riparazioni di costruzioni e decorazioni, oggetti di scena, giochi e giocattoli, accessori per il corpo o le prestazioni)

  2. Sala prove (spazio per corsi, prove, eventi; dotato di impianto audio, parquet, specchi, accessori specifici, servizi igienici)

  3. Arts & Craft Store (mini spazio commerciale con materiali, accessori, giochi creativi - per grandi e piccini e prodotti realizzati da artisti locali)

  4. Giardino estivo (spazio di co-working, corsi, spettacoli ed eventi all'aperto) - spazio di lavoro - possibile inaugurazione maggio 2022

spațiu gol (2)_edited.jpg
IMG-20220216-WA0028_edited.jpg
spațiu (206)_edited.jpg
spațiu (17)_edited.jpg
spațiu (14)_edited.jpg
spațiu (145).JPG
IMG-20220216-WA0055_edited.jpg
IMG-20220415-WA0002_edited.jpg
IMG-20220415-WA0007_edited.jpg
WOKB3854_edited.jpg
Dă click pentru a vedea conținutul broșurii :) - numărul din  2022
bottom of page