top of page
Politicile de înscriere la Cursurile-Atelie

Dacă tocmai te-ai înscris la unul din atelierele noastre sau urmează să o faci, te rugăm să iei în considerare următoarele:

 • În momentul înscrierii într-o grupă de activități(la un atelier), vei fi adăugat într-un grup de whatsapp unde coordonatorul grupei discută împreună cu înscrișii detaliile privind desfășurarea cursului.

 • Plata atelierelor se face anticipat. (Cash sau prin Transfer Bancar, înainte de începerea cursului propriu-zis). Fiecare participant are dreptul la 2 ședințe de probă (contra cost) la fiecare dintre atelierele noastre, atunci când se începe un modul nou. Dacă după aceste 2 ședințe dorește să continue frecventarea atelierului, el va achita un abonament  recomandat în perioada respectivă, urmând să reînoiască abonamentul sau să achite ședințele rămase până la terminarea modului dacă dorește să continue. Toate aceste aspecte se discută detaliat cu Administrația - 0784948632

 

 • Odată ce te-ai înscris într-o grupă, ești responsabil să anunți cu cel puțin o zi înainte că nu vei ajunge la următoarea întâlnire, dacă ți-ai făcut alt program sau dacă vei lipsi din indiferent care motiv(neexistând consecințe materiale ale absentării tale). Ședința ta poate fi recuperată în alt modul, la alt curs sau online, însă ia în considerare că fiecare ședință pierdută este un minus în primul rând în dezvoltarea ta și a echipei din care faci parte. Dacă însă nu anunți cu cel puțin o zi înainte că urmează să absentezi, la următoarea întâlnire vei fi taxat suplimentar cu jumătate din valoarea cursului la care trebuia să participi (excepție fac situațiile în care participantul s-a îmbolnăvit peste noapte sau urgențele legate de viețile indivizilor.)

 

 • În ziua cursului, cu câteva ore înainte de petrecerea acestuia, coordonatorul grupei va face o prezență virtuală de verificare, pentru a știi exact nr. celor ce urmează să ajungă în ziua respectivă. În cazul în care nu se strânge un nr. minim de 4/6 cursanți, atelierul va fi amânat pentru o dată următoare.

 

 • Prin înscrierea la Cursurile și Atelierele noastre înțelegi că noi ne angajăm să punem la dispoziția înscrișilor(minim 6) locul de desfășurare al atelierului, materialele necesare și instructorul, dar că nu depinde de noi ca oamenii să se și prezinte. Participarea la ateliere este un act de voință proprie, iar fiecare dintre cei care își arată interesul își pot arăta la fel de liber și dezinteresul față de decizia lor anterioară, ceea ce face ca activitatea centrului să fie una dinamică, iar petrecerea atelierelor/cursurilor și intensitatea acestora să depindă de fiecare dintre dvs. Înțelegi, de asemenea, că prin amânarea unui atelier programat în prealabil și amânat cu o zi înainte sau în ziua stabilită, primii afectați sunt cei din echipa centrului care investesc anticipat începerii atelierului resurse energetice, de timp și materiale în pregătirea cursului și că nu ei sunt cei cărora trebuie să te adresezi dacă te nemulțumește faptul că atelierul nu mai are loc, ci celor care au un program spontan și nu se organizează să comunice eficient modificarea acestuia în timp util. Pe de altă parte, uneori este posibil ca instructorii nostri să-ți poată pune la dispoziție cursul și în variantă individuală. Dacă echipa din care faci parte te nemulțumește, discută cu administratorul și vezi ce opțiuni există de a benefia de curs/atelier 1 la 1.

 

 • Prin înscrierea la atelier înțelegeți că uneori programul atelierului poate fi decalat, mutat sau amânat din motive independente de voința noastră și că acest lucru nu este un motiv întemeiat pentru a vă cere banii înapoi, atâta vreme cât asigurăm desfășurarea acestuia în următoarele 3 luni de la data respectivei anulări.

 

 • Dacă din motive independente de voința dvs, nu mai puteți continua atelierul, dar ați apucat deja să achitați un abonament, aveți următoarele opțiuni:

 1. Recuperați atelierele neonorate la un alt atelier sau într-un alt modul al aceluiași atelier

 2. Achiziționați produse din magazinul nostru echivalente în bani cu suma rămasă

 3. Cereți restituirea banilor, însă acest lucru poate fi posibil doar dacă faceți dovada imposibilității continuării (adeverință medicală, dovada calamității sau situației de forță majoră care vă împiedică să continuați)

 • Pe parcursul atelierelor, uneori realizăm fotografii și înregistrări video pentru a observa și studia progresul cursanților, dar și pentru a folosi ocazinal aceste materiale cu scopul promovării activității centrului. Prin înscrierea la Ateliere sunteți de acord cu acest aspect, iar dacă vreunul din materialele noastre considerați că vă inoportunează, veți discuta cu noi pe cale amiabilă pentru a găsi împreună o soluție rezonabilă ambelor părți.

Vă mulțumim pentru înțelegere, iar pentru orice nelămurire sau informație suplimentară, vă rugăm să ne contactați la nr de telefon 0784948632.

logo și stikere.jpg
bottom of page