top of page

Grădina „Popânzoc”

Dacă aștepți de super mult timp să te relaxezi la umbra salciei, într-un hamac, în timp ce bei un fresh de portocale și te gândești la viitorul tău strălucit, află că în sfârșit vei putea culege roadele răbdării tale!

Tocmai am deschis @Grădina.Popânzoc, așa că mai bine ți-ai pregăti cartea aia bună pe care voiai să o citești vara asta, laptopul sau materialele pentru sesiune și te-ai îndrepta către noi!

Începând din data de 1 iunie, de miercuri până vineri și duminica, (ocazional și sâmbăta) ne găsești în Otopeni, pe str. Belgrad 32A, de la ora 10 la ora 21, gata pregătiți să te servim cu băuturi realizate din fructe proaspete, ceaiuri energizante și cafele, pe care te așteptăm să le savurezi alături de cei dragi!

Și asta nu e tot! Ne dorim ca începând din această lună, în fiecare joi (în care este posibil) de la ora 18:30, să te desfătăm cu câte o cântare live tip caffe concert (instrument și voce), la care intrarea să fie doar 35 de lei. Mai mult, te vom răsplăti pentru bucuria de a petrece alături de cei dragi, asftel că, dacă vei veni însoțit, cea de-a treia persoană cu care vei veni va intra întotdeauna gratis!

Prețurile noastre pentru băuturi pornesc de la 8 lei, iar gustările pe care ți le punem la dispoziție pot fi achiziționate chiar și cu câte 5 lei. Nu alergăm după opulență. Cea mai mare bogăție a noastră este bucuria vieții, sănătatea, natura și abilitatea de a transforma lucrurile mărunte în clipe de neuitat!

Poate nu ne crezi, dar noi te așteptăm să încerci și un nou stil de viață, chiar și pentru 2 ore, la noi în grădină. Iar la final, dacă ți-a plăcut, te încurajăm să ne lași un rating pe Google sau FB la @gradina.popânzoc și @atelierele.viziunea, iar dacă nu, te rugăm să ne spui ce, lăsându-ți părerea în Registru de Viziune a Oaspeților, iar noi vom analiza cu atenție cum putem îmbunătății ceea ce facem!

În data de 13 iunie(joi), la noi în Grădină vor cânta Amalia Respiră și Felipe Marchant, chitară și voce, melodii din repertoriul lor de Balkan-Latino Fusion.

În data de 20 iunie(joi), la noi în Grădină vor cânta BinnkB și Dodo D.P.P, pian și voce, melodii din repertoriul lor experimental, corelat cu proiectul „Cartierul Urban”.

Pe 28, nu știm încă ce facem, dar cel mai probabil vei afla dacă te abonezi la noi, fie pe paginile de socializare, fie la telefon 0784948632.

Dacă ești dintre cei care a susținut proiectul până acum, îți mulțiumim din suflet și te invităm să te bucuri de investiției tale. Dacă nu, îți mulțumim oricum că ești interesat de activitatea noastră și te așteptăm să te alături!

Cu stimă,
@m.zametheea

Poster Popânzoc Comics (2).png
Poster Popânzoc Comics.png

Despre Meniu

Fresh Breakfast sau Mic Dejun Fresh Popânzocic

 

Smoothie/Fresh

Expresso/Cappucino/Ceai/Cacao

Gustare (Biscuiți de Ovăz/Nuci și Fructe Confiate)

 

Încearcă un mic dejun cu adevărat deosebit! Hrănitor, Revigorant, Fresh și Sănătos, începutul dimineții în Popânzoc este de fiecare dată memorabil!

Într-o atmosferă relaxantă, printre frunzele copacilor, la barul de plajă urbană te vei simți exact ca pe malul mării, la un țărm pe care abia ce ai acostat.

 

Te vei hrăni frugal ca un călător pe o insulă exotică, dar sățios cât pentru ca în prima jumătate a zilei să nu simți nevoia de nimic mai mult!

 

Te servim și la fereastra mașinii, pentru comenzi mari îți livrăm și la servici sau la liceu, dar te invităm sincer să încerci experiența micdejunării în grădiniă, pentru că merită, pentru că meriți!

meniu mic dejun.png
Imagine WhatsApp 2024-06-06 la 00.40.49_d55030c4.jpg

Băuturi Revigorante

 

Preparăm băuturi Fresh, realizate pe loc din fructe proaspete, plante aromatice, siropuri de fructe, ceaiuri și compoturi reci!

Credem că pentru un stil de viață care să ne ajute să ne îndeplinim visurile este absolut necesar să introducem în alimentația noastră zilnică sucurile de fructe proaspete, precum și nucile, considerând că aceste minunate alimente întrețin tinerețea și sănătatea holistică.

 

Gusturile în Grădina Popânzoc sunt revigorante și ieșite din comun! Sunt hrănitoare și surprinzătoare!

 

Dă-ți voie să ieși din cotidian! Vino!

 

Printre preparatele deosebite pe bază de cofeină pe care le servim, se înumără și cafeaua cu sirop de agave, cafeaua la irbic cu cardamon, băutură Mate, ceai Masala și multe altele!

 

În fiecare zi poți găsi preparate noi în Grădina Popânzoc!

 

Întreabă-ne la telefon ce servim azi, iar pentru a afla mai multe, ne poți urmări pe pagina de Instagram Gradina.Popanzoc

Activități și Atmosferă

 

Grădina Popânzoc a luat naștere atunci când mai mulți tineri și-au adunat forțele și au început să construiască la visul lor de a exista și în Otopeni, un spațiu viu, fresh și antrenant de a-și petrece timpul liber într-un mod constructiv!

 

Acest plan a fost adus la realitate și astfel, acest loc există acum ca o grădină de vară comunitară, în care oamenii vin și își petrec timpul în moduri deosebite! Unii oamenilor vin aici pentru a repetata la spectacole de teatru, alții pentru a lucra în aer liber, mulți pentru a bea un fresh de fructe răcoritoare sau pur și simplu pentru a socializa cu cei dragi într-un spațiu feeric și boem!

 

Grădina este conectată cu Hub-ul Atelierele Viziunea, unde poți participa la cursuri și proiecte de artă."

Servicii

11.png
8003dab1-8635-4ae8-ad4d-2b03fc142dc7.jpeg
descărcare.jpeg
cover cafe concert (3).png

Pune o întrebare :)

Ce dorești, ce te nelămurește?

Thanks for submitting!

bottom of page