top of page
Poza scriitoruluiviziunearo

Antepașoptiștii, un spectacol fantastic bazat pe fapte istorice, realizat de tineri



Mulți dintre noi suntem nemulțumiți poate de modul în care în zilele noastre este condusă societatea. Deși trăim într-un sistem democratic, multe lucruri nu stau așa cum ne-ar plăcea. Dar cum stăteau oare lucrurile în trecut pe meleagurile noastre? Cum puteau trăi oamenii când nici-o rază de speranță nu se întrezărea la orizont, iar fiecare conducător care decidea soarta cetățenilor părea să nu poată fi tras la răspundere de nicio altă autoritate? Cum se descurcau pe-atunci oamenii locului?


Pornind de la aceste întrebări și de la o jucăușă cercetare istorică, am creat o poveste cât de cât adevărată despre strămoșii noștri, prin care sperăm să vă aducem zâmbetul pe buze și o ușoară contemplare asupra puterii noastre ca cetățeni, ca oameni, ca spirite autohtone libere sau mai puțin libere, în funcție de modul în care gândim.


Vă invităm alături de noi să vă bucurați de un spectacol de teatru în aer liber, care nu-și propune să vă impresioneze prin înalte calități actoricești (căci protagoniștii sunt doar tineri voluntari), ci printr-o idee buclucașă bazată pe fapte istorice, care să vă scoată din rutină și să vă introducă în minunata lume a poveștilor culturii noastre.


Spectacolul va avea loc în Grădina de Vară „Popânzoc” - Atelierele Viziunea Otopeni, la foc de tabără cu voie bună, unde puteți să vă delectați înainte de începerea spectacolului cu freshuri de fructe, ceaiuri reci și muzica lui Anton Pann.


Intrarea la spectacol presupune un cost de 35 lei/adult

și 20 lei/copil de la 10 până la 18 ani sau seniori +65 ani


Copiii sub 10 ani au intrare liberă, cu condiția să stea liniștiți pe parcursul desfășurării spectacolului, fie alături de părinți, fie în zona special dedicată copiilor (aflată tot în grădină), unde va rula un film specific vârstei lor.


Spectacolul se terimină la 21:45.


Zona amenajată pentru spectacol are o capacitate de 50 de persoane, a.î. pt participare este necesar să vă rezervați locul (0784948632/0745167353)

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page