top of page

Atelierul de Pictură Acrylică pe Melci Magici ( De foc, apă și pădure)


Într-o luni seară, copii și adulții pasionații de artă, precum și iubitorii naturii s-au adunat la Atelierele Viziunea pentru a lua parte la un atelier de pictură neobișnuit!


Atmosfera a fost plină de entuziasm și nerăbdare, iar fiecare participant și-a ales cu atenție melcul cu care urma să lucreze. Cu pensulele și culorile acrilice pregătite, atelierul a s-a desfășurat sub îndrumarea Zametheei și a Amaliei Popa!


Prin intermediul picturii acrilice, participanții au adăugat nuanțe vibrante și detalii magice pe cochiliile melcilor. Fiecare melc a devenit o pânză vie pentru expresia creativității și imaginilor fantastice, fiecare melc a prins viață într-un mod unic și personal.


Atelierul a fost nu doar un loc de exprimare artistică, ci și un mediu propice pentru socializare și schimbul de idei. Participanții s-au inspirat unii pe alții și au împărtășit tehnici și trucuri creative. În acest mod, atelierul a devenit și un loc de învățare și dezvoltare artistică.

Beneficiile aduse participanților de atelierul de pictură acrilică pe melci magici au fost multiple:

  1. Expresie artistică liberă: Participanții au avut ocazia să-și exprime liber ideile și să-și dezvolte stilul propriu de pictură.

  2. Relaxare și eliberare de stres: Procesul creativ i-a ajutat pe participanți să se concentreze pe momentul prezent și să uite de grijile cotidiene.

  3. Conexiune cu natura: A picta pe cochiliile melcilor magici i-a ajutat pe participanți să se apropie de natură și să descopere frumusețea ascunsă în detalii mărunte.

  4. Inspiratie și creativitate: Atmosfera magică a atelierului și interacțiunea cu ceilalți participanți i-a inspirat pe aceștia să își deschidă imaginația și să experimenteze noi tehnici artistice.

  5. Cadouri speciale: Participanții și-au putut păstra operele ca amintire, astfel încât magia să rămână în casele și sufletele lor pentru mult timp de acum înainte!

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page