top of page

The Team

În cadrul Atelierelor Viziunea organizăm mai multe tipuri de activități pentru categorii diferite de persoane și interese. Evenimentele sunt destinate în principal socializării și expresiei individuale și de grup, precum și diseminării unor informații relevante pentru tineri, comunitate și domeniul cultural, în vreme ce Workshop-urile sunt destinate învățării sau aprofundării unor tehnici creative, precum și destinderii sau terapiei anti-stres.​

Dacă ești curios să afli mai multe despre activitățile noastre actuale, scrie-ne un mail sau dă-ne un telefon:)

IMG_E8654.JPG

categorii și detalii

Asociația Societatea Viziunea împreună cu colaboratorii ei pune la dispoziția dvs. o gamă largă de workshop-uri în domenii diverse: manufactură (creație de bijuterii, construcții ceramice, pictură cu acrilice pe lemn, sticlă, textil, pânză), mișcare ( teatru, public speaking, expresie corporală prin dans, balet), muzică (jam sessions, copunere colinde, free-style, jocuri cu instrumente diverse).

0784948632

Dancing

De Luni până Vineri între 10-17 echipa Viziunea, alături de colaboratori se află în atelier, unde gânsește activități pentru public, organizează intern societatea sau construiește diverse elemente de decor, kit-uri creative, obiecte de manufactură etc.

Suntem deschiși la colaborări și acceptăm membrii noi care să lucreze la proiecte individuale sau colective împreună cu noi. 

Punem la dispoziție scule, spațiu de desfășurare, uneori și diverse materiale pentru cei care aduc o contribuție sau colaaborează cu noi pentru sporirea veniturilor centrului.

Dispunem de scule pentru tâmplărie, mașini de găurit, scule pentru manufactură/decor, croitorie, activități de calculator, instrumente muzicale, elemente de costum, recuzită de teatru, costume, scule muzicale, spațiu de repetiții (în măsura posibilitășilor) și multe altele pe care le puteți descoperi la fața locului.

065d3ce3-8b36-44bc-b206-e0b3b9c412a4.jfif
WOKB3854.JPG
WOKB3854.JPG

În strada Belgrad 32A, Otopeni avem un mic magazin de kit-uri creative care să stimuleze imaginația și aptitudinile cumpărătorilor, cât și pe a celor cărora le sunt dăruite.

Perioada pandemiei a limitat foarte mult activitățile sociale și oamenii și-au schimbat comportamentele obișnuite înainte de 2021. Propunem mai multe seturi de materiale care să ajute persoanele să-și dezvolte pasiuni, să petreacă mai mult timp cu cei dragi, să trateze într-un mod diferit cadourile, sărbătorile și lucrurile pe care le poartă.

Colaborăm cu artiști români din întreaga țară și oferim produse de ”artă utilă” - creații care sunt atât frumoase, cât pot fi și purtate sau folosite în activitățile de zi cu zi.

Magazinul este deschis aproape tot timpul, însă ușa sa o veți găsi mai mereu închisă. În acest caz, este necesar să sunați.

Magazinul este destinat în principal persoanelor care doresc să cumpere, să compună sau să creeze un cadou personalizat. Trimițând o descriere a persoanei/persoanelor cărora vreți să le dăruiți darul cumpărat de la noi, este simplu să vă facem o propunere sau mai multe și după luarea deciziei să livrăm coletul direct la domiciliu persoanei dragi! Acest lucru poate fi realizat prin prezența dvs. fizică sau comunicând cu noi prin whatsapp:)

0784948632

Pentru preînscriere, click pe Atelierul care vă interesează și completați formularul specific.
Dancing

Ne întâlnim în anumite momente pentru a cinsti diverse idei, persoane, momente și sărbători. O tradiție a Viziunii este să se întâlnească la sărbătorile de Moși (Moșii de vară, de iarnă) și să cinstească prin program artistic deschis și purtare de costume, existența celor care au contribuit la cultura românească (personaje din basme, poeți, autori, artiști plastici, cântăreți, oameni politici, arhitecți etc.) 

La majoritatea evenimentelor noastre oricine are posibilitatea să se înscrie în program și să împărtășească din arta sau experiența sa cu ceilalți participanți (în măsura posibilităților), chiar dacă există și un program artistic prestabilit.

Uneori organizăm spectacole de teatru sau muzică unde intervenția este posibilă doar în momentele de pauză sau dacă există interacțiune cu publicul în scenariul prestației.

Găzduim, de asemene, întâlniri civice, politice ,oganizatorice, dezbateri și prezentări de produse, servicii, proiecte și viziuni, expoziții, etc.

DSC_9354.jpg
spațiu (206)_edited_edited.jpg
spațiu (206)_edited.jpg

Considerăm că una dintre cele mai importante aspecte în dezvoltarea sănătoasă a comunității este reprezentat de posibilitatea oamenilor de a se întâlni în spații confortabile în care să poată lucra și dezvolta împreună proiecte de viitor, în care să poată împărtăși și învăța unii de la alții.

Credem că politica stă la baza societății, iar cei care o fac trebuie să fie foarte bine pregătiți fizic, creativ și empatic, iar dragostea lor față de țară să fie cultivată printre oameni frumoși. Vrem să adunăm aici oameni deosebiți, muncitori, activi, sănătoși, vizionari, lideri faini și executanți fabuloși (indiferent de vârstă), care au o idee de proiect și vor să adune adepți.

Credem că legile se vor schimba în bine, în măsura în care cetățenii și politicienii vor fi interesați deopotrivă să scrie inițiative legislative cât mai consistente și vor face asta printre oameni, în comunități active.

 

Să ne întâlnim, zic.

Și să fie din ce în ce mai frumos și mai productiv!

0784948632

Dancing

Împreună cu toți cei care simt nevoia și înțeleg beneficiul lucrului cu mâinile, corpul, materia și natura, organizăm taberele Viziunea, în care pur și simplu construim împreună lucruri.

 

Am pornit de la interior, de când aici era un depozit părăginit, plin de lucruri stricate, gunoaie și materiale de construcții voluminoase și dezordonate. Luni de zile am făcut curat și când am adus locul la lumină, am renovat și am pus spațiul la dispoziția celor care vor să se întâlnească și să învețe. Apoi am renovat fațada parterului.

 

 De primăvara trecută am început lucrul și la grădină care era într-un stadiu mult mai rău decât interiorul. Am reușit să triăm materialele bune de cele care nu mai pot fi refolosite și am reușit să găsim câte-o utilitate pentru fiecare dintre spațiile grădinii (aprox. 800 m pătrați). Folosind materialele rămase și cu materiale noi donate de prietenii Viziunea, recreăm un spațiu util și confortabil pentru comunitate!

Acum suntem la stadiul în care construim diverse zone, mobilier și decorațiuni. Vă așteptăm alături de noi să construim cu mâinile noastre un spațiu de care să ne putem bucura împreună!

Orange, Pink, and Purple Moodboard.png
bottom of page