top of page

Preț/Întâlnire

80 lei 800 lei

Durata întâlnire

1 întâlnire 10 întâlniri

Dezvoltare Personală (Adulți)

Despre acest Curs-Atelier

Descoperă-te! Autodepășește-te! Improvizează! Trăiește intens și Mișcă-te așa cum îți place!


Indiferent de vârsta și domeniul în care studiezi sau lucrezi, ai un un mare avantaj atunci când cunoști mai multe despre tine, despre oameni, despre cum să exprimi eficient, cursiv și coerent ideile tale!


Niciodată nu este târziu să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbit în public, să-ți antrenezi fizicul și latura comică sau să îți pui creativitatea la contribuție atunci când lucrezi la un proiect!


Alături de noi vei descoperi cum ești văzut din exterior, cum poți transmite mesaje și idei fără să scoți un cuvânt, cum să ai mai multă grijă de trupul tău, cum să aduci experiențe extraordinare în viața ta de zi cu zi și multe altele despre tine și despre cei din jur! Viața e prea scurtă ca să o petreci lipsit de aceste cunoștințe înălțătoare pe care ți le aduce lumea expresiei și creativității!



Vă invităm să descoperiți un atelier de dezvoltare personală profundă prin intermediul artei expresiei, dedicat adulților care caută să-și exploreze creativitatea, să-și depășească limitele și să aducă în viața lor mai multă bucurie și mișcare. Acest atelier, ce se întinde pe parcursul a 2 luni, se desfășoară la Hub-ul Cultural Artistic „Atelierele Viziunea” din Otopeni și este coordonat de două spirite creative excepționale - Amalia Popa - actriță, artist stradal, muzician și instructor de fizicație (Hatha Yoga și Pilates) și M. Zametheea - regizor de teatru, scriitor, impresar artistic și primul finalist al concursului "Românii au talent" cu abilitatea de compune și reprezenta poezia sub formă de performance.


Atelierul de dezvoltare personală prin arta expresiei pentru adulți vă invită să vă lăsați purtați într-o călătorie de autodescoperire și creștere personală prin intermediul expresiei artistice și a mișcării fizice. Pe parcursul a 2 luni, Amalia Popa și M. Zametheea vă vor ghida să vă conectați cu lumea interioară și să vă exprimați într-un mod autentic și liber.


Elemente cheie ale atelierului:


1. Explorarea Diverselor Arte: Atelierul vă va încuraja să explorați diverse forme de expresie artistică, de la lucru manual, la mișcare fizică, de la la tehnici de public speaking, la creația poetică și până la elemente comice de arta stradală. Acest lucru vă va ajuta să vă eliberați creativitatea și să descoperiți noi modalități de a vă exprima.


2. Autodescoperire și Redescoperire: Prin intermediul exercițiilor de reflecție și creație, veți fi îndemnați să explorați aspecte profunde ale propriei voastre identități. Veți descoperi laturi ascunse ale voastre și veți redescoperi pasiuni și abilități uitate.


3. Înfruntarea Limitelor: Amalia și M. Zametheea vă vor îndemna să ieșiți din zona de confort și să înfruntați propriile limite. Veti învăța că prin depășirea acestor bariere, puteți crește și evolua în mod surprinzător.


4. Mișcare și Detensionare: Pe lângă expresia artistică, atelierul va încuraja mișcarea fizică și detensionarea prin exerciții de fizicație și jocuri teatrale, în care se întrunesc elemente de muzică, dans, yoga și pilates. Acest lucru va ajuta la eliberarea stresului și la crearea unei stări de bine generale.


5. Învățare Colaborativă: Prin colaborarea cu ceilalți participanți, veți învăța să vă susțineți reciproc în explorarea voastră personală. Acest schimb de experiențe și gânduri va aduce o dimensiune suplimentară de înțelegere a relațiilor interumane!


6. Împărtășire și Prezentare Finală: Atelierul va culmina cu o prezentare finală a creațiilor voastre, fie într-un cadru intim, fie în fața unui public (în funcție de preferințele fiecăruia).Acest moment de împărtășire va fi o oportunitate de a vă arăta evoluția și de a vă bucura de rezultatele muncii voastre, fie că o veți face prin interpretarea unui moment de mișcare, fie printr-unul poetic, vă garantăm că experiența va fi una de neuitat!


Ce conține cursul?

·       Suport de curs în format pdf

·       Călătorie ghidată în Hub-ul Cultural Atelierele-Viziunea și activități distractive de introducere în activitățile centrului

·      (opțional) Ședință Foto profesională a participantului și min 10 fotografii profesionale în format digital (la sfârșitul cursului)

·       8 întâlniri de lucru practic (și posibilitatea de recuperare a maxim 2 ateliere în format on-line)

·       1 reprezentație a spectacolului de absolvire + diplomă de participare




Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa a absolvit Facultatea de Teatru în anul 2016 și Masterul de Arta Actorului la Târgu Mureș în anul 2021, este artist stradal și lucrează cu Teatrul Masca din București încă din anul 2014, din 2019 este actriță și la Teatru Național „Aureliu Manea” din Turda, iar în anul 2021 a absolvit și cursul profesional de Hatha Yoga, acreditat internațional de Yoga Alliance. De asemenea, Amalia a colaborat și cu Opera Comică pentru Copii și cu Teatrul Stela Popescu din București.

Încă din 2016 Amalia a coordonat peste 50 de Ateliere de Artă pentru copii și tineri și a participat ca performer în Festivaluri precum „Ro Theatre Toronto”, Night of Festivals London”, „Roșia Montană Alive”, „Festivalul internațional de Statui Vivante” etc.

Pe lângă activitatea teatrală, Amalia a călătorit în Europa, dar și în America de Sud, împreună cu partenerul său de scenă Felipe Marchant., pentru a desfășura în nenumărate rânduri performance-ul lor de Muzică Chilliană - Amalia Marchant.

Zametheea este Regizor de Teatru (absolvent la Cluj Napoca, Universitatea Babeș Bolyai - 2018), Lucrător de Tineret acreditate de Ministerul Tineretului și Sportului, scriitor și Impresar Artistic la început de drum.
Zametheea este fondatorul Hub-ul Cultural-Artistic „Atelierele Viziunea”, precum și directorul acestei instituții și de asemenea este prima persoana care a ajuns in finala Românii au Talent cu abitilitatea de a compune și de a interpreta poezie sub formă de performance (2022)

Amalia Popa
Formular de înscriere:
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page