top of page

Preț/Întâlnire

80 lei 1000 lei

Durata întâlnire

1 întâlnire 12 întâlniri

Teatru pentru Copii +7 ani

Despre acest Curs-Atelier

Vrei ca puștiul tău să descopere bucuria de a se exprima dinamic și creativ?


Adu-l la modulul de 🎭Teatru și 🃏Creativitate, unde se va redescoperi într-o lume a personajelor, a mesajelor, a jocului și a prieteniei!


Bun venit în lumea magică a atelierului de teatru pentru copii de 6-10 ani, desfășurat cu pasiune și creativitate la Hub-ul Cultural Artistic „Atelierele Viziunea”, sub îndrumarea Amaliei Popa.

Aici, copiii vor explora lumea teatrului într-un mod captivant și ludic, sub îndrumarea unei personalități complexe: actriță, artist stradal, muzician și instructor de fizicație prin tehnici multiple.


Descriere: Atelierul de teatru condus de Amalia Popa este o călătorie minunată în universul magiei teatrale, unde copiii vor avea ocazia să-și dezvolte încrederea în sine, creativitatea și abilitățile de comunicare. Amalia aduce o abordare holistică, combinând elemente din diverse domenii artistice pentru a crea o experiență de învățare completă și captivantă.


Elemente cheie ale atelierului:


1. Jocuri Dramatice și Improvizație: Amalia va ghida copiii prin jocuri dramatice și exerciții de improvizație care îi vor ajuta să își dezvolte imaginația și să-și exerseze abilitățile de a intra în roluri diferite. Vor învăța să se exprime în mod autentic și să își dezvolte creativitatea într-un mediu distractiv.


2. Povestire și Dramatizare: Copiii vor avea ocazia să transforme povești preferate în mini-piese de teatru. Amalia îi va încuraja să creeze scenarii, să își aleagă personajele și să își pună în valoare talentele actoricești într-o manieră interactivă și amuzantă.


3. Dans și Mișcare: Fiind și muzician și instructor de fizicație, Amalia aduce în atelier elemente de ritm și mișcare, ajutând copiii să-și dezvolte expresivitatea corporală și să înțeleagă importanța gesturilor în comunicare.


4. Creație de Costume și Decoruri: Copiii vor avea oportunitatea să creeze costume simple și decoruri pentru reprezentațiile lor. Aceasta nu doar stimulează creativitatea lor, ci îi implică și mai mult în întregul proces de producție teatrală.


5. Prezentare Finală și Împărtășire: La finalul atelierului, copiii vor putea să-și prezinte micile creații într-o prezentare specială pentru familiile și prietenii lor, oferindu-le o șansă să împărtășească bucuria și pasiunea lor pentru teatru.


Atelierul de teatru condus de Amalia Popa la Atelierele Viziunea este mult mai mult decât o simplă experiență teatrală pentru copii. Cu abordarea sa holistică și bogăția sa de cunoștințe artistice, Amalia creează un spațiu în care copiii pot să se exprime liber, să exploreze noi talente și să creeze amintiri de neuitat în lumea captivantă a teatrului.


Costul Cursului de Teatru în perioada 17 septembrie - 17 decembrie (12 întâlniri) este de 1000 lei, achitabili integral sau în 2 rate (prima cel târziu la prima întâlnire din luna septembrie). Conform calendarului până la acea dată sunt 14 întâlniri, dar luăm în considereare începerea sezonului rece și posibilitatea ca cei mici să absenteze din când în cânt din diverse motive. Dacă copii participă la cele 12 cursuri integrate în modul și doresc să vină suplimentar și la celelalte rămase până la finalizare, costul pentru fiecare întâlnire suplimentară va fi de doar 60 lei.


În funcție de nr înscrișilor și de preferințele acestora, cursul va avea o singură grupă sau două. Copilul dvs va fi înscris la o singură grupă, cea al cărei program vă avantajează cel mai mult.

Copiii vor explora în acest Modul Tehnici diverse de Dicție, Ritm și Mișcare și vor realiza un spectacol cu tema „Personaje Mistice din Cultura Românească”


Ce conține Atelierul:


  • Suport de curs în format pdf (pentru părinți)

  • Călătorie ghidată în Hub-ul Cultural Atelierele-Viziunea și activități distractive de introducere în lumea teatrului

  • Ședință Foto profesională a tânărului participant și min 10 fotografii profesionale în format digital (la sfârșitul cursului)

  • 10 întâlniri de lucru practic (și posibilitatea de recuperare a maxim 2 ateliere în format on-line)

  • 1 suc fresh sau un ceai natural la fiecare întâlnire

  • 1 reprezentație a spectacolului de absolvire + diplomă de participare
Despre Coordonatorul Atelierului

Amalia Popa

Amalia Popa a absolvit Facultatea de Teatru în anul 2016 și Masterul de Arta Actorului la Târgu Mureș în anul 2021, este artist stradal și lucrează cu Teatrul Masca din București încă din anul 2014, din 2019 este actriță și la Teatru Național „Aureliu Manea” din Turda, iar în anul 2021 a absolvit și cursul profesional de Hatha Yoga, acreditat internațional de Yoga Alliance. De asemenea, Amalia a colaborat și cu Opera Comică pentru Copii și cu Teatrul Stela Popescu din București.

Încă din 2016 Amalia a coordonat peste 50 de Ateliere de Artă pentru copii și tineri și a participat ca performer în Festivaluri precum „Ro Theatre Toronto”, Night of Festivals London”, „Roșia Montană Alive”, „Festivalul internațional de Statui Vivante” etc.

Pe lângă activitatea teatrală, Amalia a călătorit în Europa, dar și în America de Sud, împreună cu partenerul său de scenă Felipe Marchant., pentru a desfășura în nenumărate rânduri performance-ul lor de Muzică Chilliană - Amalia Marchant.

Amalia Popa
Formular de înscriere:
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page