top of page

Preț/Întâlnire

70 lei

Durata întâlnire

1 h 30 min

Teatru Prichindei (5-9 ani)

Despre acest Curs-Atelier

Vrei ca puștiul tău să descopere bucuria de a se exprima dinamic și creativ?


Adu-l la modulul de 🎭Teatru și 🃏Creativitate, unde se va redescoperi într-o lume a personajelor, a mesajelor, a jocului și a prieteniei!


Atelierul are loc:

Duminica de la 10-12


Pe parcursul atelierului de Teatru, copilașii vor descoperi un pic din ce se întâmplă în culise. Astfel că, prin joculețe, ei vor redescoperi corpul în legătură cu vocea prin care iese cuvântul/poezia/povestea. Prin tehnici teatrale adaptate pentru cei mici, ei vor descoperi și felul în care emoțiile și informațiile îi modifică. Astfel, cu trecerea timpului ei reușesc să se simtă mai liberi și încrezători 😊.


🎭Jocurile de Teatru dezvoltă expresia, încrederea, memoria, lucrul în echipă și individual.


🃏Exercițiile de creativitate dezvoltă imaginația și materializarea ideilor creative, dar îi ajută pe cei mici și la descoperirea domeniilor creative;


Copiii vor veni la acest Ateliere îmbrăcați lejer, iar în sală se vor descălța, deci le puteți da botoșei/șosete mai groase sau încălțăr curate! 👨‍👨‍👧‍👦Ceaiul e din partea casei!


Modulele au în general 10 întâlniri de jocuri, antrenament și construcție.

Prețul unui modul integral este de 400 lei/6 întâlniri.

Prețul pentru ședințele de probă este 70 lei.

Atelierul se achită anticipat.


Modulele se finalizează cu un mic spectacol prin care marcăm evoluția și rezultatele fiecărui participant.


Textul și scenariul fiecărui modul este unic și realizat de echipa noastră de profesioniști în domeniu, în funcție de componența grupei și personalitățile cursanților.
FOARTE IMPORTANT!


Urmărim să învățăm copiii ce înseamnă importanța unei echipe, a perseverenței și a finalizării lucrurilor pe care le începem, motiv pentru care vă rugăm să aduceți copiii la TOATE întâlnirile la care s-au înscris, fără excepții (altele decât cele pe caz de boală), pentru a ne ajuta să-i învățăm disciplina continuității, apartenența la comunitate și atingerea obiectivelor propuse!


Înscrierile se realizează telefonic sau prin whatsapp la nr. 0784948632, trimițând numele copilului, data nașterii acestuia și numele atelierului la care doriți să participați.

Dacă este deschisă perioada de înscrieri, după ce veți realiza plata, veți fi adăugați pe grupul de discuții al grupei, urmând să confirmați prezența înainte de fiecare întâlnire.

Dacă în perioada respectivă nu se pot face înscrieri, veți fi adăugat pe lista de așteptare urmând să fiți contactați imediat ce o nouă grupă urmează să-și înceapă activitatea!


Despre Coordonatorul Atelierului

Claudia Moroșanu

„Sunt absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, promoția 2018. În prezent, activez ca actriță în mediul independent din București și colaborez cu Teatrul "Tudor Vianu" din Giurgiu.

Sunt o persoană optimistă și plină de viață și, prin teatru, reușesc să mă redescoper pe zi ce trece.

Mereu m-am întrebat cum aș fi fost dacă nu gustam din teatru în perioada liceului, așa că încerc să dau mai departe din lucrurile pe care le știu și altor oameni, în speranța că arta își va face simțită prezența și în viețile lor. ”

Claudia Moroșanu
Formular de înscriere:
arrow&v
În ce zile preferi să participi la ateliere?
Cum dorești să achiți?

Mulțumim pentru implicarea ta! Te vom contacta în cel mai scurt timp! Pentru confirmarea de urgență, te rugăm să suni la 0784948632.

bottom of page