top of page
20220907_174849_edited_edited.jpg

Atelierele Viziunea

Movement, Arts & Crafts Community

Otopeni, Romania

O comunitate de creatori

Suntem aici pentru a servi nevoii dvs. de a vă exprima.

Suntem aici pentru a vă da locul și uneltele prin care puteți să vă descoperiți și dezvoltați aptitudinile creative și suntem pregătiți să vă mentorăm în deprinderea unor abilități noi!

Suntem convinși că noua lume care se crează astăzi ne va aduce foarte multe avantaje dacă reușim să fim ființe disciplinate care-și cunosc corpul, mintea, emoțiile și Super-Puterile.

 

Genetic ne leagă dorința de a ne întâlni și construi împreună, plăcerea de a trăi în comunități, de a împărtăși și lucra unii cu ceilalți.

Azi, fiecare decide cum vrea să trăiască, cu cine să se unească, ce hram vrea să poarte.

Căutăm să creăm prietenii, deschidere și colaborare interdisciplinară, dar și

Cea Mai Mare Rețea de Artiști Creatori din România.

Suntem încă la început, dar fiecare poate contribui la viteza și consolidarea inițiativei!

Visăm la inițiative civice și politice față de care cetățenii să simtă apartenență și dorință de implicare. Pentru asta, ne dorim să vedem pe „scena românească” și POLITICIENI ARTIȘTI!

Dacă este nevoie, suntem dispuși să-i pregătim!

Credem că arta vindecă, iar dacă te rogi la frumos și la bine, prin creativitate și disciplină poți deveni un om mai bun,

Omul în cea mai bună formă a sa!

Ce facem la ATELIERELE VIZIUNEA -  în mod concret?

  • Ateliere pentru deprinderea și dezvoltarea de abilități în domeniile Artele Spectacolului (Balet și Dansuri, Teatru și Improvizație, Oratorie și Scriere de Text) și Manufactură (Lut, Bijuterie, Meșteșuguri Tradiționale, Pictură și Design, Construcție Decor, Suveniruri etc)

  • Evenimente culturale pentru socializare, lucru, divertisment și networking (spectacole, dezbateri, petreceri culturale, tabere de construcție, întâlniri de organizare, prezentări de proiecte, târguri de artă, etc.)

  • Dezvoltăm inițiative civice, politici publice, proiecte de legi, proiecte artistice și sociale etc.

Copy of facilități taxihostel.jpg
Copy of facilități taxihostel (1).jpg
Copy of facilități taxihostel (4).jpg
Copy of facilități taxihostel (3).jpg

De ce? (Cursuri/Ateliere)

Pentru că omul care își cunoaște și iubește corpul, iubește și viața. Iar iubirea este cea care nu ne lasă să trecem indiferenți pe lângă nedreptate. Astfel că iubind viața, vom contribui fără să ne dăm seama și la o lume mai bună!

De ce? (evenimente)

Pentru că omului căruia îi este hrănită nevoia de exprimare și nevoia apartenență, i se deschide și dorința de a deveni mai bun, de a se autoimpulsiona, de a impresiona prin calitatea sa, dar și înțelegerea că oamenii pot construi mai ușor împreună. Iar omul ce-a înțeles și a prins gustul armoniei de grup, va căuta toată viața să întregească și să mențină această armonie!

Copy of facilități taxihostel (2).jpg

De ce? (legi)

Pentru că într-un sistem democratic normal orice problemă întâmpinată de cetățeni este analizată de comunitate și însoțită de o soluție propusă conducătorilor/legiuitorilor. 
Sistemul și legile unui stat sunt create de oameni, de cetățeni care își trimit reprezentanți în funcții de conducere pentru a veghea la implementarea acestora. 
Soluțiile/Legile nu vin singure, noi, cei direct afectați de ele trebuie să le determinăm.

Detașează-te de „nu se vrea”!

NOI VREM!

Însă, procesul de implementare a oricărei idei este anevoios și durează.

În imaginație putem crea imaginea unei idei în câteva clipe, însă în viața reală ne poate lua și ani ca să o putem materializa.

Istoria ne-a arătat că nimic nu este imposibil și că pe măsură ce mai mulți oameni au început să creadă într-o idee, să o vadă în moduri asemănătoare la nivelul imaginației, aceasta a reușit a fi adusă la înfăptuire mai repede.

Intră ACUM în comunitatea de susținători ai mișcării!

Despre Spațiu

„Atelierele Viziunea” reprezintă un HUB Cultural-Artistic și un Centru de Tineret, situat pe strada Belgrad 32A, Otopeni, Ilfov, România și este compus din:

   1.Atelier de Construcție și Creație (spațiu de lucru și depozitare unelte, recuzită, costume etc.)

   2. Sală de Cursuri și Evenimente (spațiu de desfășurare pentru cursuri-atelier, repetiții, evenimente; dotat cu sonorizare, lumini, parchet, oglinzi, accesorii specifice, grupuri sanitare) - vino la cursuri

 3. Magazin de Arts&Craft (mini-spațiu comercial cu materiale, accesorii, jocuri creative - pentru mici și mari și produse realizate de ariști autohtoni) - vezi magazin

 4. Grădină de vară (spațiu de co-working și networking, cursuri și ateliere, întâlniri, dezbateri, reprezentații și evenimente în aer liber) = Vezi Grădina Popânzoc

 5. (NOU) Rezidențe de creație și voluntariat ( 1 apartament de 2 camere cu baie proprie și 1 apartament de 1 cameră cu baie proprie, ambele cu acces la bucătărie comună, destinate artiștilor care doresc să se refugieze departe de lumea din care provin pentru a-și canaliza atenția și a-și investi imaginația în proiecte creative proprii și/sau comunitare, contribuind pe perioada șederii și la dezvoltarea, îmbunătățirea sau mentenanța hub-ului). - urmează să atașăm fotografii :) - Click dacă ești un Art Teacher în deplasare!

spațiu gol (2)_edited.jpg
IMG-20220216-WA0028_edited.jpg
spațiu (206)_edited.jpg
spațiu (17)_edited.jpg
spațiu (14)_edited.jpg
spațiu (145).JPG
IMG-20220216-WA0055_edited.jpg
IMG-20220415-WA0002_edited.jpg
IMG-20220415-WA0007_edited.jpg
WOKB3854_edited.jpg
Dă click pentru a vedea conținutul broșurii :) - numărul din  2022
bottom of page