top of page

Comunitatea de Art Teachers „Viziunea”

About

„Daca țara (…) trebuie să aibă un loc în concertul Europei (…) apoi nu va putea ajunge prin industrie, nici prin comerț, decât numai prin învățământ. (Mihail Kogalniceanu)

Dacă ești Artist și îți iubești meseria, cel mai probabil te-ai gândit deja să dai mai departe ceea ce știi și sub formă de cursuri predate celor novici într-ale creativității.

Fie că o faci deja, fie că vrei să începi, aici este locul și acum este momentul să te înscri în comunitatea celor care înțeleg rolul important al Artei în Educație!

Planting Trees

Misiune

Să-i învățăm pe oameni să se bucure de viață, să își îmbunătățească traiul prin creativitate și empatie, să le dăm instrumentele și metodele prin care să construiască, să dezvolte, să inoveze, să-i facem să înțeleagă importanța propriei discipline și a unei comunități unite, care merge într-o direcție comună!

RESPONSABILIZARE.

Viziune

Un om care își înțelege emoțiile, care are un vis și un ideal, pasiuni pe care și le dezvoltă, încredere în puterea lui creatoare și empatie față de lumea înconjurătoare, este acela care poate trece peste orice criză existențială și care poate lua frâiele propriile vieți în mâinile sale, inspirându-i pe cei din jur și aducând schimbare!

LIBERTATE.

Dancing

În ce te bagi?

Ești în punctul în care te înscri într-o comunitate care își propune să adune Profesorii de Arte și Artiștii Profesori pe o platformă comună (work in progress), menită să ofere acestora oportunități de lucru în întreaga Românie.

Suntem conectați cu centre de tineret, hub-uri culturale, case de cultură, afterschool-uri și festivaluri unde apar constant proiecte educaționale, iar dacă ești în baza noastre de date și ai trecut de validarea aplicației tale vei fi invitat să participi alături de Viziunea la aceste proiecte.

20220907_174849_edited.jpg

Desprenoi

Sediul Social al Comunității de Art Teachers este situat în Otopeni, str. Belgrad 32A la - Atelierele Viziunea -

HUB CULTURAL-ARTISTIC

În  acest moment lucrăm la programul educațional pentru 2024, astfel încât căutăm materii/subiecte interesante pe care să le predăm în cadrul acestui centru fie cu constanță, fie cu titlu ocazional/excepțional.

Dacă ai un astfel de curs sau ești gata să începi conceperea unuia (te putem mentora):

Completează acum formularul pentru a te înscrie!
Hai să lucrezi cu noi!
În ce domeniu este cursul tău?
Pentru ce Public Țintă predai?
În ce zile poți preda? (în cazul în are vrei să predai săptămânal/lunar)
Care este Frecvența cu care vrei să predai?
În ce intervale orare ești disponibil?
Încarcă fișierul
Încarcă fișierul
Încarcă fișierul
Încarcă fișierul
Încarcă act

Mulțumim! Te contactăm în cel mai scurt timp posibil! Zi frumoasă!

bottom of page